House Installation

Bolig Vindusfilm

Solar Guards høykvalitets vindusfilm kan blokkere ut varmen fra den varme solen i Costa Blanca, noe som gjør livet mye lettere for klimaanlegget ditt og gjør det lettere for lommeboken din. Vindusfilm beskytter møblene dine mot falming og reduserer blend, som alt i alt vil gjøre rommene i eiendommen din mer komfortable å bo i.

Vårt produkt

Når du sier Vindusfilm, Tint eller Solkontrollfilm, tenker folk på plastfolie eller bare et ark med plast, men de kunne ikke vært lenger fra sannheten. Solar Guards vindusfilm – solkontrollfilm er en avansert flerlaget polyesterfilm som er laget av et metallisert lag, UV-hemmer, ripebestandig belegg og lim.

Søknad

Når den er påført internt på vinduene dine, endrer filmen fullstendig egenskapene til glasset ditt og måten det oppfører seg på. Slik er kvaliteten på Solar Guards installasjon, du vil tro at vindusfilmen eller solkontrollfilmen bare er en del av glasset. Det er virkelig så bra.

Hele året rundt sparing

Solar Guard-vindusfilmene eller solkontrollfilmene avviser opptil 78% av solvarmen og 84% av blend i sommer. Det vil hjelpe deg med å kontrollere temperaturene dine, og dermed spare penger ved å senke kostnadene for klimaanlegget ditt. I vintermånedene vil det hjelpe ved å beholde varmen, forhindre at den slipper ut gjennom glasset. Ideelt sett vil du la inn mye av det synlige lyset, som hjelper deg å se, men stopper infrarød, som forårsaker varme, og UV, som får ting til å falme.

Varmere om vinteren

Vindusfilm kan ikke skille mellom vintersol og sommersol. Ved å redusere varmeøkning om sommeren, tar de også bort gratis solvarme du kanskje vil nyte om vinteren. Imidlertid, akkurat som beleggene reflekterer solens infrarøde bølger tilbake ute, reflekterer de også innover de infrarøde strålene som gis ut av objekter og mennesker inni. Dette hjelper med å holde interiørrom varmere om vinteren.

10 års garanti

På filmen i seg selv, tilbyr Solar Guard 10 års garantier. Etter et tiår eller mer, slutter filmene til slutt å virke fordi mye av metallet eller annet filtermateriale er borte. Det fordamper gradvis gjennom glasset.

Vedlikehold

Overraskende nok er ikke riper vanligvis et problem fordi de akrylbeleggene som brukes i dag er tøffe, du kan rengjøre et vindu med superfint stålull og ikke ripe filmen. Ikke at vi vil anbefale å gjøre det. Du bør rengjøre filmene med en myk klut og ikke-ammoniakk vindusrenser, fordi ammoniakk skader akryl.