Solar Guard staff installing window film

De meest gestelde vragen over raam tinten

Ik ben deze blog begonnen om enkele van de meest gestelde vragen over raamfolie, zonwerende folie of raamtinten te beantwoorden, om u wat actuele informatie te geven over de installaties en oplossingen die we bieden en welke problemen ik voor mijn klanten heb opgelost.

De temperaturen in heel Europa bereiken recordhoogten, met bosbranden tot slangverboden, niet alleen in Spanje maar in vele andere Europese landen. De opwarming van de aarde lijkt alleen maar erger te worden en de temperaturen aan de Costa Blanca in Spanje worden hoger.

Een van onze recente installaties in La Finca Golf bij Almoradi had vier grote glazen schuifdeuren die warmteproblemen veroorzaakten met de zon die door de hoofdwoonruimte scheen en schade aan het meubilair veroorzaakte door vervaging, maar de villa heeft een prachtig uitzicht op de bergen.

De klant wilde zijn dagelijkse uitzicht niet bederven, dus de eerste vraag die hij stelde was: “Zal raamfolie mijn zicht beperken of mijn helder zicht stoppen.”

Solar Guard biedt veel soorten raamtinten, maar raadt altijd aan, in deze situatie, dat R20 Zonwerende Reflecterende folie de beste oplossing is, het biedt het helderste zicht met de beste zichtbaarheid, maximale hoeveelheid warmtereductie voor dit type probleem, vermindert tot 78% van de directe warmte, stopt tot 84% verblinding en 99% van de schadelijke UV-stralen.

Met merkbare verschillen is de door Solar Guard geïnstalleerde R20 Reflective Silver Solar-folie een perfect voorbeeld van hoe dit probleem van de klant op te lossen.