House Installation

Residentiële Raamfolie

De hoogwaardige raamfolie van Solar Guard kan de hitte van de hete zon van de Costa Blanca buiten houden, wat het leven een stuk makkelijker maakt voor je airconditioning en het makkelijker maakt voor je portemonnee. Raamfolie beschermt je meubels tegen vervaging en vermindert schittering, wat al met al je kamers comfortabeler maakt om in te wonen.

Ons Product

Als je het hebt over Raamfolie, Tint of Zonwerende folie, denken mensen aan huishoudfolie of gewoon een stuk plastic, maar ze kunnen niet verder van de waarheid zijn. De raamfolie – zonwerende folie van Solar Guard is een geavanceerde meerlaagse polyester film die bestaat uit een Gemetalliseerde Laag, UV-Remmer, Krasbestendige Coating en Lijm.

Toepassing

Eenmaal intern aangebracht op je ramen, verandert de folie volledig de eigenschappen van je glas en de manier waarop het zich gedraagt. Zo goed is de kwaliteit van de installatie van Solar Guard, dat je zou denken dat de raamfolie of zonwerende folie gewoon onderdeel is van het glas. Het is echt zo goed.

Besparingen het hele jaar door

De raamfolies of zonwerende folies van Solar Guard weren tot 78% van de zonnewarmte en 84% van de schittering in de zomer. Het helpt je om je temperaturen te beheersen waardoor je geld bespaart door de kosten van je airconditioning te verlagen. In de wintermaanden helpt het door warmte vast te houden en te voorkomen dat deze door het glas ontsnapt. Idealiter wil je veel van het zichtbare licht binnenlaten, wat je helpt zien, maar infrarood, dat warmte veroorzaakt, en UV, dat dingen doet vervagen, tegenhouden.

Warmer in de winter

Raamfolies kunnen geen onderscheid maken tussen winterzon en zomerzon. Door de warmtetoename in de zomer te verminderen, nemen ze ook de gratis zonnewarmte weg die je in de winter zou kunnen genieten. Echter, net zoals de coatings de infrarode golven van de zon terug naar buiten reflecteren, reflecteren ze ook naar binnen de infrarode stralen die worden uitgestraald door objecten en mensen binnen. Dit helpt om interieurruimtes warmer te houden in de winter.

10 jaar garantie

Op de folie zelf biedt Solar Guard 10 jaar garantie. Na een decennium of meer stoppen folies uiteindelijk met werken omdat veel van het metaal of ander filtermateriaal weg is. Het verdampt geleidelijk door het glas.

Onderhoud

Verrassend genoeg is krassen meestal geen probleem omdat de acrylcoatings die tegenwoordig worden gebruikt sterk zijn, je kunt een raam reinigen met superfijne staalwol en de folie niet krassen. Niet dat we dat zouden aanraden. Je moet de folies reinigen met een zachte doek en raamreiniger zonder ammoniak, omdat ammoniak acryl beschadigt.