Forskjellige Typer Vindusfilm

Evolusjonen av vindusfilm, eller solfilm, de siste tretti årene har kommet ekstremt langt. I dag finnes det en slik forskjellig prisområde med vindusfilm, fra personvern til sol til keramiske filmer. Alle disse gir en annen tjeneste til vinduene dine.

PERSONVERNSFILMER starter først med en totalt svart eller fullstendig hvit utgave.

SOLFILMER kommer med mange fordeler. Interiør eller eksteriør, avhengig av din type glass, kan det redusere mye av varmen som kommer inn gjennom vinduene dine, men solfilm vil redusere synligheten din og generelt gi mye mer speileffekt innvendig og utvendig. De siste ti årene er det nå på markedet tilgjengeligheten av en ny type film.

KERAMISKE FILMER. Dette gir mye mindre reflekterende eller speileffekt både på innsiden og utsiden, men generelt samme mengde varmereduksjon. Selvfølgelig er dette i den høyere prisklassen. I løpet av de siste to årene begynner vi å se mer keramisk film blir introdusert. Finishen gir ekstremt god varmereduksjon, bedre synlighet og med mindre refleksjon om natten. Tilbakemelding fra kunder som har valgt keramisk film har vært positiv og fornøyd med resultatene.